Diensten

Service, kwaliteit en continuïteit!

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in Noord-Holland en Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Amsterdam, Rotterdam.

Onze diensten bestaan uit alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in glasbewassing, hogedrukreiniging, impregneren, mos en alg reiniging, dakkapelreiniging, dakgootreiniging, voeg en klein metselwerk en spinnenbestreiding. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

 1. Dakkapelreiniging

  Een dakkapel is een mooie manier om extra ruimte te creëren. Helaas is een dakkapel wel een vuilvanger. Vanwege de hoogte wordt de dakkapel vaak vergeten bij het schoonmaken. Daarnaast is het ook lastig om er zelf goed bij te komen. Wij zorgen ervoor dat uw dakkapel helemaal schoongemaakt wordt.

  Bekijk dienst
 2. Glasbewassing

  Schone ramen geven uw ruimte een schoon aanzien. Wij wassen uw ramen, van binnen en buiten. Door schone ramen komt meer licht naar binnen. En wist u dat het de levensduur van uw ramen verlengt? Zo bespaart u weer kosten. Naast de standaard glasbewassing doen wij ook aan telewas met osmose water.  

  Bekijk dienst
 3. Hogedrukreiniging

  Door gebruik te maken van hogedrukreiniging wordt vrijwel ieder oppervlak van hardnekkig vuil ontdaan. U kunt denken aan de reiniging van stoeptegels, gevels en daken. Maar ook voor het schoonmaken van grotere oppervlakken, zoals schoolpleinen en terrassen. Ook voor hogedrukreiniging bent bij ons aan het juiste adres.

  Bekijk dienst
 4. Impregneren

  Impregneren betekent water- en vuilafstotend maken. Dit kan bij een gevel, vloer, dak of bestrating. Hierdoor wordt de levensduur van het materiaal verlengd en het materiaal wordt minder snel aangetast. Ook voor impregneren is Westerink Cleaning Service een goede keuze.

  Bekijk dienst
 5. Mos en Alg reiniging

  Door mos en alg op tijd te verwijderen en te bestrijden, wordt (vorst) schade voorkomen. Daarnaast verlengt het de levensduur van het materiaal en de uitstraling verbeterd aanzienlijk. Heeft u last van mos en alg? Wij zorgen ervoor dat de mos en alg verdwijnt.

  Bekijk dienst
 6. Spinnen reiniging

  Spinnen zijn nuttige dieren, maar u wilt ze niet in uw huis of kantoor. Met een milieuvriendelijk product behandelen we de oppervlakken waar de spinnen zich graag aan hechten. Deze laag zorgt ervoor dat de spinnen geen web meer bouwen en zich niet gaan nestelen. Zo bent u op een milieuvriendelijke en nette manier verlost van spinnen.  

  Bekijk dienst